Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın oğlu Tayfun, Survivor'da yarışmaya başladı. Gönüllüler takımında yarışan Tayfun ile Nisa'nın yakınlaşmaları ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.
TAYFUN VE NİSA AŞK MI YAŞIYOR?
Babası Emrah'la yaşadığı sorunları anlatarak yarışmaya damga vuran Tayfun, performansıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor'un dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Tayfun ile Nisa arasında yakınlaşma kafaları karıştırdı.
Tayfun'un oyun kazanan Nisa'nın yanına koşarak sürekli sarılması ve yüzündeki gülümsemesi akıllara yeni bir aşkın başladığını getirdi. Ancak ikiliden herhangi bir açıklama gelmedi. Diğer bir yandan sosyal medya iki arasındaki aşk iddialarıyla çalkalanıyor.
NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?
Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. daha 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.
8 yaşında profesyonel olarak tenis, tekli ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi.