BOMBA AŞK 6 YIL ÖNCE Mİ BAŞLADI?
Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün tekne tatilinden görüntü ortaya çıktı! Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın ardından ortaya çıkan görüntü aşkı resmen belgeledi.
Spiker Buket Aydın, Şişli'nin Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile bir yıllık ilişkisine son noktayı koydu. Kariyerine odaklanmak isteyen Buket Aydın, Sarıgül'ün "Çalışma, gel hemen evlenelim" baskılarına dayanamayıp ayrılık kararı aldı..
Ayrılık kararının ardından ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Bir dönem aşk iddialaryla gündeme gelen Emir Sarıgül ile Sibel Can'ın birlikte tatile çıktığı iddia edildi.
İddiaya göre Sibel Can'ın bayram tatili için soluğu Bodrum'da aldı. İddiaya göre; ünlü şarkıcı, Buket Aydın'dan yeni ayrılan Emir Sarıgül'ün teknesinde yaz sezonunu açtı.
Demir attıkları koyda çevredeki tekneler tarafından görülen ikili, deniz ve güneşin keyfini çıkardı.