Acun Ilıcalı ile yollarını ayırdıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile uzun süre birliktelik yaşayan ve geçtiğimiz yıl ilişkisini noktalayan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi yeni bir aşka yelken açtı. Yaklaşık 3 aydır devam eden büyük aşk, evliliğe doğru giderken; Subaşı sevgilisine olan düşkünlüğünü her seferinde dile getiriyor.
SEVGİLİSİ İLE KIZI ÇOK İYİ ANLAŞIYOR
Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve sevgilisi geçtiğimiz günlerde Bali'de tatil yaptı.
Lüks tatiline dair bol bol fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve sevgilisinin olduğu kareleri de sevenlerinin beğenisine sundu.
YOLCU UÇAĞINI REZERVE ETTİ
Öte yandan Şeyma Subaşı'nın yaptığı son paylaşım yine büyük ses getirdi. Subaşı, kendisi ve kızı Melisa'nın yolculuk yapabilmesi için Mısırlı milyarder sevgilisinin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçak kapattığını söyledi.
Bomboş olan yolcu uçağında Melisa'nın gezindiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Subaşı, gönderisine "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti." notunu da düştü.