Serenay Sarıkaya kararını verdi! Tek hayalini gerçekleştirmeye gidiyor...

Serenay Sarıkaya, hakkında ortaya atılan iddialar nedeniyle son günlerde bir hayli zor zamanlar geçiriyordu. Sevgilisi Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra çıkan aşk iddiaları yüzünden sıkıntılı günler geçiren Serenay Sarıkaya, uzun bir tatile giderek kafasını dinlendirmeye karar verdi. Evli bir kulüp başkanı ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay Sarıkaya'nın 2 aylık hamile olduğu ve bebeği doğurmak istediği iddia edilmişti.

Giriş Tarihi:
Takvim Logo

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Serenay Sarıkaya, Kerem Bursin ile ayrılığının ardından adı bir kulüp başkanı ile yasak aşk dedikolarına karışmış üstelik Sarıkaya'nın 2 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Sosyal medya hesabı üzerinden iddialara isyan eden Serenay Sarıkaya, uzun süredir kurduğu hayalin peşinden gitmeye karar verdi.

Takvim Logo

Zor günler geçiren Serenay Sarıkaya, uzun bir tatile çıkarak kafasını dinleyecek.

Takvim Logo

Alice müzikalinin sezon arasına girmesiyle Sarıkaya, yeni rotasını da belirledi.

Takvim Logo

Tek hayali dünyayı gezmek olan Serenay Sarıkaya, bu kez İtalya ve İspanya'yı karış karış gezecek.

Takvim Logo

Güzel oyuncuya bu seyahatinde yakın dostları eşlik edecek.

Takvim Logo

SON GÜNLERDE SERENAY ARIKAYA HAKKINDA YAŞANAN GELİŞMELER!

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilgili magazin gündemini sarsacak bomba bir iddia ortaya atıldı. Yeni Asır'ın haberine göre kendisi gibi oyuncu olan, 3 yıl birliktelik yaşadığı Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra adı evli bir kulüp başkanıyla aşk dedikodusuna karışan Sarıkaya'nın 2 aylık hamile olduğu iddia edildi.

Takvim Logo

'BU ÇOCUĞU DOĞURACAĞIM'

Evli kulüp başkanıyla haberi çıktığı dönemde yalanlamayan ve sessiz kalan 27 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın yakın arkadaşlarına, "Bu çocuğu istiyorum, doğuracağım" dediği de gelen dedikodular arasında yer alıyordu.

Takvim Logo

'DOĞURMA!' BASKISI...

Öte yandan evli kulüp başkanının bebeği istemediği ve aldırması için güzel oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı iddia edilmişti.

Takvim Logo

SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ

Serenay Sarıkaya tüm bu iddiaların ardından Instagram hesabında isyan bayrağını açtı.

"İnanmayacaksınız ama yalnızım ve çooook mutluyum. Siz, hakkımda her gün aslı astarı olmayan, saygısız ve hadsiz haberler uydurmaya devam ederken, ben genç bir kadın olarak yapılan saldırılara rağmen hala ayaklarımın üzerinde sağlam durmaya çalışıyorum. Yok artık ! Bu kadar da değil. Buna kimse inanmaz derken; siz algı yönetimi ile ismimi karalamaya ve bundan en ufak bir rahatsızlık duymamaya devam ediyorsunuz. Gelinen nokta inanılır gibi değil. Saygı ve anlayış rica etmiştim sizden. Ancak bunu hala bu zamanda başaramıyorsak ben de gerekeni yapmak, hakkımda çıkan bu gerçek dışı, dayanaksız ve çirkin dedikoduların haberleştirilmesi karşısında hukuksal süreci başlatmak zorundayım. Bundan sonra duruşum bu yöndedir. Bilgilerinize..."