HALA YARA İZLERİ TAŞIYOR
Prenses Diana'nın ölümüne neden olan 1997'deki feci kazadan kurtulan tek kişiydi! Yıllar sonra ortaya çıktı. Yıllar önce Prenses Diana'yı öldüren araba kazasından kurtulan tek kişi Diana'nın koruması Trevor Rees-Jones'du. Şimdi 54 yaşında olan Jones, bir mağazada alışveriş yapan ailesini aracında beklerken görüntülendi.
The Sun'ın haberine göre; ölümcül kazadan hemen önce Diana ile arabadayken görüntülenen adamın, hala 1997'de yaşanan kazadan kalan yara izlerini taşıdığı dikkat çekti.
10 GÜN KOMADA KALDI
SERVET KAZANIYOR
1 ay boyunca hastanede kalan Jones, daha sonra tekrar İngiltere'ye döndü. O zamanlar sadece fısıldayarak ve cevapları yazarak iletişim kurabiliyordu. Şimdi karısı ve iki çocuğuyla birlikte birkaç dönümlük bir arazide kurulu büyük bir müstakil evde yaşıyor. İyileştiğinden beri uzun süre yurtdışında çalıştığı iddia edilen Jones'un Houston, Teksas merkezli bir petrol hizmetleri devi olan Halliburton'un güvenlik direktörü olarak bir servet kazandığı iddia edildi. Jones şimdi, beş yıl önce memleketi Shropshire'a döndüğünden beri Covid-19 aşılarından birinin arkasındaki ilaç devi AstraZeneca'nın güvenlik şefi olarak çalışıyor.
'HALA ONUNLA'
Jones'un şimdi sakin ve huzurlu bir hayat sürdüğünü ancak o gece olanların etkisinin hâlâ onunla olduğunu, yara izlerinin bile hala görülebildiğini aktardı. Kaza konusunda fazla konuşmadığını da ekleyen kişi, Jones'un hayatına devam etmeye çalıştığını aktardı.