Türkiye'de arabesk müziğin önde gelen isimlerinden biri olan Orhan Gencebay, hem kariyeri hem özel hayatıyla yıllarca adından söz ettirdi.
Usta sanatçı, şimdi ise geliniyle gündeme geldi. Orhan Gencebay'ın "O benim kızım" dediği gelini Seda Han, ikinci el kıyafetleri değerlendirerek kendine yeni bir tarz çizdi. Seda Hanım, kayınpederi Orhan Gencebay'ın kullandığı ceketleri, kendi stiline uygun şekilde dizayn ederek günlük hayatında kullanıyor.
Sabah'tan Tuba Kalçık'ın haberine göre; Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın gelini Seda Han genç yaşına rağmen tasarımlarıyla konuşuluyor. Dünyada trend olan ikinci el kıyafetleri değerlendirme akımına çarpıcı bir örnek sundu.
"Tasarımcıyım, aynı zamanda stil danışmanlığı yapıyorum" diyen Seda Han, sözlerine şöyle devam etti: "Eğitimlerimi London College Of Fashion ve London College Of Style okulunda tamamladım. Günlük stilimde geniş omuz ve ekstra vatkalı ceketleri kullanmayı seviyorum ve tabii ki gözüm hep Orhan Baba'mın ceketlerindeydi.
Orhan Babama 'Sizin ceketlerinizden giymek istiyorum' dedim. Ceketlerin orijinalliğini bozmadan ufak dokunuşlarla kendime uyarlamak benim için inanılmaz gurur ve keyif verici.