Mankenler Kraliçesi Sibel Turnagöl bakın şimdi ne halde! Oto sanayide restoran açan Yeşilçam güzeli son haliyle şaşırttı

Henüz 16 yaşında mankenlik yapmaya başlayan ve Mankenler Kraliçesi olarak anılan Sibel Turnagöl, birçok dizi ve filmde rol aldı. Kariyeri kadar özel hayatıyla da dikkat çeken Turnagöl'ün 1988-1993 yılları arasında evli kaldığı Kerem Alışık'tan bir oğlu oldu. 2012'de Mehmet Çelik ile evlenen ünlü ismin son hali ise merak edildi. Gözlerden uzak bir yaşam sürdüren ve oto sanayide restoran açan Turnagöl'ün son halini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

Sibel Turnagöl, 16 yaşında mankenlik yapmaya başladı ve bir süre sonra katıldığı bir yarışmada mankenler kraliçesi seçildi.

Takvim Logo

Ardından reklam filmlerinde yer alan Turnagöl, ilk uzun metrajlı filmi Sen Türkülerini Söyle'de Kadir İnanır ile kamera karşısına geçti.

Takvim Logo

Kadir İnanır'la rol aldığı Sen Türkülerini Söyle filmiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Sibel Turnagöl, Yeşilçam'da cesaretiyle ve fit haliyle tanındı.

Takvim Logo

Ardından Bebek, Skandal, Günah Tohumu ve Abuzer Kadayıf gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu, kariyeri kadar özel hayatıyla da dikkat çekti.

Takvim Logo

Turnagöl'ün 1988-1993 yılları arasında evli kaldığı Kerem Alışık'tan bir oğlu oldu. 2012'de Mehmet Çelik ile evlenen ünlü ismin son hali ise merak edildi.

Takvim Logo

Gözlerden uzak bir yaşam sürdüren ve oto sanayide restoran açan Turnagöl'ün son halini görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Takvim Logo

İşte Sibel Turnagöl'ün son hali...

Takvim Logo

"KİMSEYE BOYUN EĞMEK İSTEMİYORUM"

Sanayide restoran açan ve her şeyiyle kendisi ilgilenen Turnagöl, yeni işiyle ilgili şunları söylemişti: "Ben yemek yapmayı seven bir insanım. En büyük isteğim de bir aşevi kurmaktı.

Takvim Logo

Buranın oto saniyede olması da güzel oldu. Burada birçok emekçi arkadaşlarımız var. Onlarla kader birliği yaptık.

Takvim Logo

Yemekleri kendim yapıyorum ama yardımcılarımız da var. Bu iş meşakkatli. Kimseye boyun eğmek istemiyorum"