Kısmetse Olur Yaren'in estetiksiz hali ifşa oldu! Napolyon Yaren Dağ'ın hemşirelik günlerinden bu kare olay yarattı

Bir dönemin fenomen evlilik programı Kısmetse Olur, bu kez Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla, Youtube'da ekranlara geri döndü. Tanıtım videoları dönmeye başlar başlamaz çok konuşulmaya başlayan Kısmetse Olur'un gelin ve damat adayları da merakla araştırılıyor. Onlardan biri de Yaren dağ. Yarışmanın ilk bölümünde "Benim için maddiyat çok önemli" sözleriyle sivrilen Yaren Dağ'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündemde oldu. Sanki iki farklı insan gibi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

5 yılın ardından ekranlara geri dönen Kısmetse Olur Aşkın Gücü sosyal medyayı adeta çalkaladı. Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren yapım Youtube'da yayınlanaya başladı. 12 Aralık'ta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan izdivaç programının gelin ve damat adayları gündem oluyor sık sık.

Takvim Logo

Yeni formatında 9 gelin ve 9 damadın yer aldığı yapımda entrika ve kaos oldukça zirvede .

Takvim Logo

Tansiyonun bir an bile düşmeyeceği Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde sunuculuğu da Öykü Serter üstleniyor.

Takvim Logo

Seslerin sürekli yükseldiği, tartışmaların bitmek bilmediği Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nin öne çıkan gelin ve damat adaylarının hayatı merak konusu oluyor.

Takvim Logo

YouTube'ta yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında gündem olan isimlerden biri de Yaren Dağ oldu.

Takvim Logo

"Maddi gücü olan bir erkek arıyorum" sözleriyle olay yaratan Yaren Dağ'ın estetiksiz hali gündemde bu kez.

Takvim Logo

Photoshopla kendisini bambaşka bir insan haline getiren Yaren'in şimdi ise eski hali ortaya çıktı. Hemşire olan gelin adayının estetik yaptırmadan önceki hali gündem oldu.

Takvim Logo

İŞTE ESKİ HALİ

Bir doktorun yıllar önce tüp mide ameliyatı olan Yaren'in önceki ve sonraki halini karşılaştırdığı paylaşımında Yaren'in eski hali dikkat çekti.

Takvim Logo

Yaren'i yarışma başladığından beri üç farklı kişi olarak gördük.

Takvim Logo

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ YAREN DAĞ KİMDİR?

Yaptırdığı estetiklerle programın merak uyandıran isimlerinden olan Yaren Dağ'ın kariyeri ve yaşamı merak konusu oldu. 24 yaşındaki gelin adayı Dağ hemşire olarak çalışıyor.

Takvim Logo

Dağ, "Küçük yaşlardan beri çalıştığım için artık çalışmak istemiyorum. Ya patron eşi ya da patron olmak istiyorum" ifadeleriyle dikkat çekti.

Takvim Logo

Gelin adayı ''Parayla saadet olur mu bilmem ama parasız olmayacağı kesin'' sözleriyle maddi gücü yüksek bir eş aradığını dile getirdi.

Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo