İbo Show ile yıldızı parlayan oryantal Didem Kınalı, "Oryantal Didem" olarak hafızalara kazındı ve adını geniş kitlelere duyurdu.
Radikal bir karar vererek mesleğinde değişikliğe giden ve şarkıcılığa soyunan Kınalı, geçen günlerde çoğu kişiyi hayatından çıkardığını belirterek şöyle konuşmuştu:
"Çok kişiyi hayatımdan çıkarttım. Ben dansımı da bırakmıyorum. Dans etmezsem ölürüm! Ama afiş olmayan işlerde çıkacağım... Bir yandan sahnelere de çıkmak istiyorum. Bu benim hayalimdi ve gerçekleştirdim. Beni görmek isteyen sahnelerime gelebilir"
Sonrasında da "Beni hep fakir erkekler buluyor. Zengin adamlar da kilolu, çirkin, yaşlı ve kokuyorlar." sözleriyle gündeme gelen Kınalı "Zengin erkeklerden özür diliyorum. Siz değil puronuz kokuyor. Bu da midemi bulandırıyor. Hiçbir zaman para avcısı olmadım." diyerek özür dilemişti.
KISKANÇLIK KRİZİ Mİ?
Didem Kınalı şarkıcı olduktan sonra eski patronunu aradığını söyledi ve şu sözlerle sitem etti: