Başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan'ın paylaştığı "Benden Ne Olur?" filmi gösterime girdi. Filmde Sertab Bal'ı canlandıran Hazal Kaya'nın Bakü'de gerçekleşen galada giydiği elbise ise dikkat çekti.
Süper mini parlak siyah elbisesiyle gecede boy gösteren Kaya, verdiği pozları sosyal medya hesabında yayınlamayı da ihmal etmedi.
Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, iddialı pozlarını art arda Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.
Kaya'nın "Öyle nazik öyle tatlıydınız ki! Çok teşekkür ederiz" notuyla Azerbaycan'a teşekkür ettiği paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.
ÜNLÜ İSİMLER KAYITSIZ KALMADI!
Kaya'nın paylaşımına birçok ünlü isimde kayıtsız kalmazken ilk yorum oyuncu Demet Özdemir'den geldi.