Dünyanın en köklü moda dergilerinden Harper's Bazaar'ın, tüm dünyada düzenlediği ve ilham veren kadınları onurlandırmayı amaçlayan "Women of the Year" ÖdülleriTürkiye'de üçüncü kez sahiplerini buldu.
Türkiye'de moda tutkunlarıyla 1993 yılından bu yana buluşan Harper's Bazaar, ilham vermeye devam ediyor. Dünyanın farklı ülkelerinde her yıl gerçekleştirilen Harper's Bazaar Women of the Year 2025'in Türkiye ayağı, 3 Kasım Pazartesi akşamı Elidor ana sponsorluğunda ve The Peninsula Istanbul ev sahipliğinde düzenlendi.
Bu yıl Harper's Bazaar Türkiye Women of the Year 2025 gecesi, Elidor iş birliğiyle tasarlanan pembe halıda konuklarını karşıladı. Pink Carpet sunuculuğunu ünlü oyuncu Tuba Ünsal üstlenirken, ünlü isimlerin ışıltılı görünümleri ve samimi röportajları geceye enerjik ve sıcak bir atmosfer kattı.
Kırmızı halı deneyimi, The Istanbul Spotlight tarafından sunuldu. "Spotlight mikrofonu" aracılığıyla gerçekleştirilen röportajlarda, moda, sanat ve iş dünyasından birçok tanınmış isim duygularını ve heyecanlarını izleyicilerle paylaştı.
Özgün içerikleri, özel röportajları ve perde arkası görüntüleriyle Türkiye'nin dijital medya sistemine yenilikçi bir soluk getiren kültür, sanat ve eğlence platformu The Istanbul Spotlight, geleneksel röportaj anlayışının ötesine geçerek sanatçılara kendilerini içten ve samimi biçimde ifade etme imkanı sundu.
Elidor ana sponsorluğunda ve The Peninsula Istanbul'un ev sahipliğinde gerçekleşen Harper's Bazaar Türkiye Women of the Year 2025 gecesi, büyüleyici Boğaz manzarası eşliğinde düzenlenen kokteyl ile başladı; ödül töreni ve akşam yemeğiyle devam etti.
Sunuculuğunu Jülide Ateş'in üstlendiği gece, Harper's Bazaar Genel Yayın Yönetmeni Gülen Yelmen, Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdürü Yasemin Gebeş ve The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook'un, kadınların yaratıcılığını, liderliğini ve dönüştürücü gücünü vurguladıkları açılış konuşmalarıyla başladı.
Harper's Bazaar Genel Yayın Yönetmeni Gülen Yelmen, duygularını şu sözlerle aktardı; "Harper's Bazaar Türkiye olarak üçüncü kez düzenlediğimiz "Women of the Year" için yeniden bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın ilk kadın dergisi Harper's Bazaar'ın kuruluş felsefesine uygun olarak asla pes etmeden kadın olmanın, birlikte olmanın ve yaratmanın gücüne inanıyoruz. Bu gece de, kendi alanlarında büyük başarılara imza atan kadınları ödüllendirirken, birbirimize güç ve ilham vermeye devam ediyoruz."
Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdürü Yasemin Gebeş, geceye ilişkin duygularını "Bu akşam, kadınların gücünü, yaratıcılığını ve birbirine ilham verme yeteneklerini kutlamak için bir aradayız. Harper's Bazaar olarak Women of the Year ödül törenini Türkiye'de üçüncü kez gerçekleştiriyor olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu gece, yalnızca bireysel başarıları değil; kadınların birlikte var olma cesaretini, dayanışmanın dönüştürücü etkisini ve kolektif bir gücün yarattığı ilhamı da kutluyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, bir kadının hikayesi asla yalnız değildir. Her güçlü kadının ardında, ona inanan, yol açan, destek veren başka kadınlar da vardır. Harper's Bazaar olarak misyonumuz, işte tam da bu hikayeleri görünür kılmak. Kadınların yalnızca başarılarını değil, emeklerini, cesaretlerini, mücadelelerini anlatmak. Onların sesine ses, ışığına yansıma olmak. Çünkü bir kadının hikayesi paylaşıldıkça, bir toplum dönüşür. Bu akşam yepyeni bir mecramız da bizlerle burada olacak. Kültür, sanat ve eğlence dünyasının nabzını tutan The Istanbul Spotlight; özgün içerikleri, özel röportajları ve perde arkası görüntüleriyle Türkiye'nin dijital medya sistemine yenilikçi bir soluk getirdi biliyorsunuz. Bugün de kırmızı halımızı The İstanbul Spotlight ile yapıyoruz. İnanıyoruz ki uzun süre gündemde kalmaya değecek bir içerik yaratıyor olacağız bu gece. Spotlight'ı sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmayın." şeklinde ifade etti.