Koronavirüse yakalanan Emre Kınay hastalık sürecini anlattı. Tedavisi evde devam eden oyuncu, "Dayanılmaz beden sancıları ağrıları çok çekmedim. Kas ağrılarım oldu. Kronik sinüzitim vardı. İlk 3 gün beni oradan zorladı. Şu anda gayet iyi durumdayım" ifadelerini kullandı.
Emre Kınay, "Yarın 10'uncu günüm ve karantinam doluyor. Yeniden test yaptıracağım ardından doğru sete gideceğim. 27 Mart'ta da Dijital Tiyatronun açılışı var. Merak eden herkese çok teşekkür ederim, iyim panik edilecek bir şey yok" şeklinde konuştu.
İşte sizler için derlediğimiz koronavirüse yakalanan ve atlatan ünlülerin yaşadıkları...
Hepsi grubunun Gülçin Ergül'ünden kötü haber! 'Bu işin şakası yok' dedi hayranlarını korkuttu. 35 yaşındaki şarkıcı Gülçin Ergül koronavirüse yakalandı.
Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını açıkladı. Gruptan ayrıldıktan sonra kariye solo olarak devam eden Gülçin Ergül, hayranlarını korkuttu. 35 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı.