Seda Sayan'ın Sinan Engin ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdı ve ünlü oyuncuyla yeni bir aşka yelken açtı.
Aşklarına dolu dizgin devam eden ünlü çift, önceki gün Bebek'te kameralara yansıdı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden ikiliden Engin, sevgilisinden övgü dolu sözlerle bahsetti.
Gazetecilerle konuşan çiftten Engin, "İlayda Hanım çok çalışıyor. Görüşememekten şikayetçi oluyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
Engin, "Hiç şikayetçi değilim. İlayda dengeyi iyi ayarlıyor. Ona yardımcı olmaya çalışıyorum. İki defa set ziyaretine gittim. Çok iyi ağırladılar beni" yanıtını verdi.
Engin, "Sevgilinizin oyuncu olmasının avantajı ya da dezavantajı var mı?" sorusu üzerine de "Oyuncu, avukat vs. gibi bakmıyorum olaya. Duygusal anlamda, güzel bakıyorum" dedi.