ALİŞAN'LA AYNALI TAHİR'DE FIRTINALAR ESTİRMİŞTİ...
Bir zamanların ünlü oyuncusu Yeşim Büber şimdilerde ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Aynalı Tahir dizisi ile akıllara kazınan Yeşim Büber, 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile yaşamını birleştirmişti. 11 yıldır teknede yaşayan çiftin ikizleri Nehir ve Can Yunus ile paylaşımları ilgi odağı oluyor.
Görüntü yönetmeni eşi Mehmet Aksın ve ikiz çocuklarıyla yıllardır mavi sulara yelken açan Yeşim Büber, teknesini yenilemeye gitti. Mutfak ve banyosunu elden geçiren oyuncu, önceki gün teknenin motorunu tamir etti. Tamir işinde usta olduğunu gözler önüne seren Büber, Fethiye'de bir iskeleye demir attıklarını söyledi.
Şimdilerde 43 yaşında olan Yeşim Büber sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak yuvası olan teknesinde tadilat yapan Yeşim Büber, geçtiğimiz haftalarda tekne yaşamının zorluklarını dile getirdi.
Teknesinin mutfak lavabosuna oturmuş, tezgahın kenarlarını kazırken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Yeşim Büber, aynı gün ikiz çocuklarının da hastalanmasının kendisine zor saatler yaşattığını ifade etti.
"TEKNEDE YAŞAMAK BAZEN ZOR"
Takipçilerinin "Teknede yaşamak zor mu?" sorusuna da yanıt veren oyuncu, şöyle dedi: