Aleyna Tilki, "Klibimde ayı rolünde oynamak isteyen birçok insan oldu. Çok talep geldi, teşekkür ederim. Ama şaşırmadım, çünkü benim kliplerimdeki ayılar birçok ünlüden daha ünlü oldu." diyerek tartışmanın fitilini ateşlemişti.
Genç şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam kardeşi Ayça ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Mağazaları tek tek dolaşan şarkıcı, "Çok çalışıyorum. Kendimi alışveriş yaparak ödüllendiriyorum" dedi. Son günlerde yaptığı söylemlerle gündemden düşmeyen Tilki, en son "Benim klibimde kullandığım ayı bile, birçok ünlüden daha ünlü" diyerek, meslektaşlarını kızdırmıştı. Ayı polemiğine son noktayı koyan şarkıcı, "Söylediğim sözleri üzerine alınan varsa, zaten ünlü değildir. Başka da bir şey söylemiyorum" diyerek, yeni bir tartışma konusu çıkardı.
Adı Kadir Güneş ile aşk dedikodularına karışan şarkıcı, özel hayatıyla ilgili sorular yanıtlamadı.
TUVANA TÜRKAY VE ABLASI
TUVANA TÜRKAY'IN ABLASI KATRE
Dünyanın çeşitli şehirlerinde çektirdiği fotoğrafları takipçileriyle paylaşan Tuvana Türkay'ın ablası Katre Türkay güzelliğiyle de görenleri kendisine hayran bırakıyor.