Hamam, spor salonu ve 2 havuzu olan 10'uncu kattaki daireyi vinçle gezmişti... Ajda Pekkan'ın yeni evinde yok yo! Fiyatı ise dudak uçuklattı.
AJDA VİNÇTE!
Ajda Pekkan kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor! 2 daire daha alan Süperstar evlerini vinçle gezdi...
İKİ DAİRESİ DAHA OLDU
Son zamanlarda sosyal hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Ajda Pekkan, geçtiğimiz dönemlerde İstanbul ve Bodrum'daki villalarıyla sık sık gündeme geliyordu. Gayrimenkul yatırımından vazgeçemeyen Süperstar, rotasını bu kez Kıbrıs'a çevirdi.
Özel bir rezidanstan evler beğenen Pekkan, iki tane teras daire satın aldı. İnşaatı devam eden daireleri bir an önce görmek isteyen Pekkan, gezisini ise vinçle yaptı.
12 MİLYON TL
Pekkan'ın o anları ise çevredekiler tarafından görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı. Sık sık Kıbrıs'a giden ve daha önce vatandaşlık aldığını da belirten Pekkan, Girne'ya bağlı Zeytinlik köyündeki lüks bir projeden 800 metrekarelik ev aldı. Süperstar Posta'nın haberine göre; 12 milyon TL ödedi.