
90'lı yılların unutulmaz isimlerinden Hakan Peker, katıldığı televizyon programındaki görüntüleriyle yeniden magazin gündemine oturdu.

ESTETİK VE BOTOKS SORULARINA YANIT VERDİ
63 yaşındaki sanatçının genç görünümü sosyal medyada çok konuşulurken, estetik ve botoks iddiaları bir kez daha gündeme geldi.

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda kendisine yöneltilen"Botoks yaptırıyor musunuz?"sorusuna yanıt verdi.

"HİÇBİR ŞEY YAPTIRMIYORUM"
Peker,"Hiçbir şey yaptırmıyorum. Genetik, yıllardır merak ediliyor ben o zaman son noktayı koyayım. Bir daha sorulmasın. Yıllardır hep sorulur. 40 yaşındayken de soruluyor merak ediliyordu. 63 yaşına geldim hala konuşuluyor."dedi.

"MERAKLARINI GİDERMİŞİMDİR İNŞALLAH"
Sözlerine devam eden Hakan Peker, "Ben böyleyim genç gösteriyorum. Yüzümü gerdirme gibi bir işlem hiç yaptırmadım ihtiyacım da yok. Meraklarını gidermişimdir inşallah" sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.





