Şeyma Subaşı, kızı Melisa Ilıcalı'nın babası Acun Ilıcalı ile evliliğini noktaladıktan sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başladı. Geçen sene evlilik kararı alan çift, sürpriz bir şekilde ilişkilerini sonlandırdı.
Ancak ikili, bir süre sonra ilişkilerine yeni bir şans daha verdi.Mutlu birlikteliklerine hız kesmeden devam eden ikili, geçen haftalarda Marakeş'te evleneceklerini duyurdu.
Mutlu birlikteliklerine hız kesmeden devam eden ikili, geçen haftalarda Marakeş'te dünyaevine gireceklerini açıkladı.
5 Mayıs'ta ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Subaşı'nın düğününe yalnızca 10 kişiyi çağırdığı bilgisi ise magazin gündemine bomba gibi düştü.
Ünlü ismin davetliler listesinde ablası Kübra Açıl'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları, Subaşı'na "Ablan düğüne davetli değil mi?" sorusunu yöneltti.