Veda Mektubu dizisinde Ziya karakterini canlandıran Selim Bayraktar, geçen ay 5 yıllık sevgilisi ile dünyaevine girdi.
Aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlenen çift, uzun süre magazin manşetlerini süsledi.
Çiçeği burnunda çift, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Cadde'de yer alan habere göre; basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikiliden Bayraktar, setin henüz tatile girmediğini ve bu nedenle tatil planı yapmadığını söyledi.
Mesleğinde vücudunu kullandığını ve eski jimnastikçi olduğunu için düzenli spor yaptığını belirten Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben çocukluğumdan beri spor yapıyorum, genellikle bedenimle çalışıyorum. Eski jimnastikçiyim, hâlâ denge sporları yapmaya çalışıyorum. Bir yandan da mesleğime de dokunması lazım. Çünkü mesleğimde bu bedene ihtiyacım var, işimi de uzun yıllar yapmak istiyorum"
Oyuncu, "Genelde oyuncular ekranda ve sosyal medyada kaslı vücutlarını gösteriyor. Sizden de böyle bir şey görebilir miyiz?" sorusuna "Fena değilim aslında. Ben baklavaları göstermiyorum ama isterlerse gösteririm. Ben sadece spordan paylaşım yapıyorum, biraz belki şevk ve enerji verir insanlara diye" diye cevap verdi.