Şükran Ovalı ile Caner Erkin'in kızları büyüdü! Geçtiğimiz günlerde doğum günü partisi yapan ünlü çift sosyal medyayı salladı.
Ağustos 2018'de Mihran Ela'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma sevinci yaşayan Ovalı, bir dergiye verdiği röportajda kızı ve evliliği hakkında samimi açıklamalar yaptı.
37 yaşındaki oyuncu, "Mihran Ela'nın doğumundan sonra nasıl bir değişim yaşadınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:
''Anne olunca çok fazla değişim de beraberinde geliyor. Anne olmadan önce sanki daha fazla kendinizi etrafa onaylatmaya çalışıyorsunuz, meslek hayatınızı da özel hayatınızı da.
Mihran'la birlikte ben de bir birey olduğumun farkına vardım. Onaylatma duygum kalmadı ve hayatta en çok kızımı sevecek olmak rahatlattı beni. Gerçekten düşünüyorum da onsuz ne yapmışım bunca zaman. Mihran olmadan önce sanki eksikmişim ve kızımla tamamlandığımı hissediyorum.
'Onunla yeniden doğdum' diyebilirim. Hep güçlü bir kadındım, yıllardır kendi ayaklarım üzerinde duruyorum ama artık daha güçlü hissediyorum kendimi. Kısa yoldan söylemem gerekirse; hamdım, piştim.''