Alemin Kıralı dizisinde Şafak Sezer'in eşi Mehveş rolüyle izleyici karşısına çıkan Zeynep Gülmez, bu karakterle hafızalara kazındı.
Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, geçen yıl eski eşi Tolga Güleryüz'ün trafik kazasında ölümü sonrası yaptığı paylaşımla gündeme geldi.
Gülmez, şimdi ise sosyal medya hesabında doğum gününe özel yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.
Oyuncu paylaşımına "Yaş değil yaşam önemli, acaba ne kadar yaşadın neyi? Ne kadar farkına vardın? Ya da ne zaman sonra daha farkında olacaksın? Hayat sürprizleriyle güzel. Bazısı acılı oluyor ama iyi olan, sana kalanlarla devam etmelisin yola. Yollar ah o yollar, yıllar ah o yıllar" notunu düştü.
49'uncu yaşını kutlayan oyuncunun son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gülmez için "Yıllara meydan okuyor", "Kim der 49 yaşında" yorumları yapıldı.