Son dönemlerde sık sık magazin manşetlerinde yer alan Ebru Şallı, geçen günlerde EYT sonrası oğlu Beren'in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille
Menajeri ile birlikte Baltalimanı'ndaki bir kafede görüntülenen Şallı, dikkat çeken açıklamalarına yenilerini ekledi.
Bir dönem pilates dersleriyle ekranlarda yer alan Ebru Şallı, geri dönüş sinyali verdi ve şöyle konuştu: "İnsanlar pilatesi ekranlarda benim sayemde öğrendi. Onlarla yapacağımız güzel günler gelecek. Artık bıkmadık mı bu dedikodulu programlardan. Yeter artık ya"
"HENÜZ İLK MAAŞI ALMADIM"
'EYT' yasasından faydalanarak emekli olan Şallı, henüz maaşını almadığını belirterek "Çok küçük yaşta işe başladığım için hakkım. Türk vatandaşı olarak 17 yaşından beri çalışıyorum. Güzel bir şey. Henüz ilk maaşı almadım ama geçen hafta bayram ikramiyesi diye bir şey geldi. Görünce şaşırdım ama gurur verici" dedi.
"MAAŞINA ZAM YAPTIM"
'EYT' sonrası oğlu Beren'in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Ebru Şallı, "Bero'nun maaşına zam yaptım. Haftalığını her pazartesi hesabına yatırıyorum. Çok saygılı, efendi bir çocuk" ifadelerini kullandı.