Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında Aslı Gönül adından bir kızı olan İpek Açar, 2019 yılında Alper Kömürcü ile dünyaevine girdi.
Ünlü isim 14 Aralık Perşembe günü oğlu Ömer Alp'i kucağına alarak ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşadı.
23 yıl sonra anne olan İpek Açar'dan bebeğiyle yeni yıl paylaşımı geldi. Oğluyla pencere önünde çekilen karelerini yayınlayan Açar, paylaşımına şu notu ekledi:
"2023'ü geride bırakırken aklımda binlerce düşünce.
Bize muhteşem bir hediye nasip etti Rabbim Ömer'imiz geldi ve şu anda evimizde evlatlarım ve sevdiklerimle seneyi uğurlarken, bir yandan da evsiz kalan savaşın ortasında sevdiklerini kaybeden insanları düşünmeden edemiyorum.
Halimize şükrederken, zorluklar içinde mücadele verenlere dua ediyorum umarım 2024 merhamet empati sağlık güzellik getirsin tüm dünyaya, yeni yılda hep iyilik ile karşılaşmak dileklerimizle… Hepinize sevgiler selamlar olsun"