13 yıllık eski eşi İbrahim Kutluay'dan İrem ve Ömer adlarında iki çocuğu olan Demet Şener, aradığı aşkı Tolga Arman'da buldu.
Arman ile aşklarına tam gaz devam eden Şener, sosyal medya hesabında sevgilisiyle yaptığı romantik paylaşımlarla sık sık adından söz ettirdi.
Ünlü model, şimdi ise bambaşka bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü manken, İstanbul manzaralı bir terasta verdiği pozları sosyal medya hesabında yayınladı.
Yırtmaçlı elbisesiyle kamera karşısına geçen Şener, İstanbul hashtag'ini ekleyerek "Var mı daha güzeli?" notunu düştü.
Takipçileri, Demet Şener'e "Sizden güzeli yok Demet hanım", "Bu kadar sade bir elbise başka kimseye böyle yakışamaz" ve "Siz ve İstanbul gerçekten çok güzelsiniz" yorumlarında bulundu.