G.Saray'da bir bomba daha

İngiltere'de yayınlanan Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Arsenal'ın Fildişili yıldızı Gervinho için Galatasaray'la pazarlık halinde olduğu iddia edildi.

Giriş Tarihi 28 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 28 Mart 2013, 19:34
G.Saray’da bir bomba daha

İÇİNDEKİLER

İngiliz basını Galatasaray'ın önemli bir ismi gündemine aldığını iddia etti. Haberde 25 yaşındaki Gervinho'nun da Arsenal'den ayrılmak istediği vurgulandı.. Arsenal'in ayrıca Galatasaray'ın kalecisi Muslera ile ilgilendiği ancak daha sonra Liverpool kalecisi Pepe Reina'yla anlaşma zemini aradığı de yer aldı. Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürürken Dany'nin sakatlığının tamamen geçtiği ve bu hafta forma giyebileceği öğrenildi.

Galatasaray'da milli takımda bel ağrılarından şikayetçi olan Semih Kaya'nın dinlendirilmesi beklenirken, defansta Gökhan Zan, Dany ikilisinin yer alması bekleniyor. İstanbul büyükşehir Belediyespor maçı için milli takımlardan dönen futbolcularıyla antrenman yapan Galatasary'da, Wesley Sneijder çalışmanın tamamına katıldı.. Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Fatih terim, kızı Buse terim'in sorularına elle dergisinde yanıt verdi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kızı Buse'yle moda üzerine bir röportaj yaptı. Röportajda gelecek planlarıyla ilgili sorulan soran Kızı Buse Terim'e, "Emeklilik benim için bir hayal tabii ki...

Gerçek olması mümkün olmayan bir hayal" yanıtını veren tecrübeli teknik adam, kendisine giyim konusunda kızının yardımcı olduğunu söyledi. Galatasaray Teknik direktörü Fatih terim röportajda ayrıca, Sarı-Kırmızılı kulübün formalarıyla ilgili önerilerde bulunduğunu belirterek, "Galatasaray'ın gerçek renkleri sarı ve kırmızının bir sürü tonu var. Hepimizin amacı takımın sahada daha güzel ve şık görünebilmesi. Formalarla ilgili de öneriler veriyorum. Herkes fikrini söylüyor. Üretici firmanın tavrı da çok hoş. Sonuç hepimizi mutlu ediyor" diye konuştu.