Drogba: O kupayı alabiliriz

Drogba: “Şampiyonlar Ligi’nde tekrar forma giymek büyük bir zevk. Maçtan önce Devler Ligi müziğini duymak da beni mutlu ediyor. Kupayı kazandıktan sonraki kutlamaları bir daha yaşayamayacağımı düşünüyordum. Fakat şimdi bunları tekrar yaşamak için bir fırsatım da."

Giriş Tarihi 25 Mart 2013, 00:00 Güncelleme 25 Mart 2013, 09:28
Drogba: O kupayı alabiliriz

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın dünya yıldızı golcüsü Didier Drogba, geçen sezon Chelsea ile ulaştığı Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu bu kez yaşamak istediğini açıkladı. Fildişili futbolcu TRTSpor'un Futbol Ateşi programında yayınlanan röportajında geçen sezon sezon ulaştığı başarıya bu sezon G.Saray ile tekrarlama şansının bulunduğuna dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı:

"İnancımız bizi bu noktaya taşıdı. Futbol kariyerimde bir basamak daha atladım. Şampiyonlar Ligi'nde tekrar forma giymek büyük bir zevk. Beni en çok mutlu eden de maçtan önce Şampiyonlar Ligi müziğini tekrar duymak. Geçtiğimiz yıl kupayı kaldırmak kariyerim açısından en önemli andı. Sorun şuydu ki bu deneyimi, Şampiyonlar Ligi kupasını kazandıktan sonraki kutlamaları bir daha yaşayamayacağımı düşünüyordum. Fakat şimdi bunları tekrar yaşamak için bir fırsatım daha var.

'HAVA HAKİMİYETİ ÇALIŞIYORUM'

Geriye dönüp baktığımda futboldaki yükselişimden mutluluk duyuyorum. Ancak hâlâ geliştirmem gereken konular var. Her geçen gün futbolumu geliştirmek için asla durmam. Umarım oyunumu birçok farklı alanda geliştiririm. Mesela şu anda hava hakimiyeti konusunda kendimi geliştiriyorum."

Drogba formasını giydiği sarı-kırmızılı takım için ise "G.Saray, Avrupa'nın kıymetli takımlarından biri. Daha önce UEFA Kupası'nı kazanmış bir takım ve her gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Bu heyecan verici" değerlendirmesini yaptı.