Milan Baros kadroda yok

Galatasaray'ın Slovenya PrvaLiga ekiplerinden NK Olimpija Ljubljana ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi Fatih Terim, Milan Baros'u kadroya almadı.

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2012, 00:00 Güncelleme 01 Ağustos 2012, 16:21
Milan Baros kadroda yok

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosuna bazı takımlar ile görüştüğü belirtilen Milan Baros alınmadı. Baros'un yanı sıra fizik olarak hazır olmayan Elmander de kadroda yer almadı.

Fatih Terim'in gözden çıkardığı Milan Baros'u hazırlık maçının kadrosuna da almaması, golcü futbolcunun takımdan ayrılacağı iddialarını güçlendirdi.

İşte kadrodaki isimler
Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana ile oynayacağı maçın kadrosuna şu oyuncular yer aldı:

Fernando Muslera, Ufuk Ceylan – Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Tomas Ujfalusi, Dany Nounkeu, Hakan Balta – Aydın Yılmaz, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Selçuk İnan, Emre Çolak, Albert Riera, Emmanuel Culio – Burak Yılmaz, Necati Ateş, Umut Bulut, Sercan Yıldırım.

Galatasaray Slovenya'da
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya PrvaLiga ekiplerinden NK Olimpija Ljubljana ile özel bir maç yapacak olan Galatasaray öğleden sonra karşılaşmanın gerçekleşeceği Slovenya'nın başkenti Ljubljana'ya ulaştı.

Galatasaray kafilesinin Slovenya yolculuğu esnasında, bugün 36 yaşına giren yardımcı antrenör Hasan Şaş'ın doğum günü için pasta kesildi.