G.Saray'a bir Trabzonlu daha

Ünlü bir golcü almayı planlayan ancak bu konuda çok da acelesi olmayan Galatasaray'ın gündemine tanıdık bir isim girdi.

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2012, 00:00 Güncelleme 31 Temmuz 2012, 10:04
G.Saray’a bir Trabzonlu daha

İÇİNDEKİLER

Ünlü bir golcü almayı planlayan ancak bu konuda çok da acelesi olmayan Galatasaray'ın gündemine tanıdık bir isim girdi. Son iki yılda Trabzonspor'dan transfer ettiği oyuncularla dikkat çeken sarıkırmızılı takımın bu kez de Jaja ile ilgilendiği ileri sürüldü. İddiayı Fransa'nın La Phoceen gazetesi sayfalarına taşırken, Marsilya'nın takımdan ayrılmayı planlayan Loic Remy'nin yerine Al Ahli'nin malı olan ve geçen sezon kiralık olarak İnternacional'de forma giyen 26 yaşındaki golcü oyuncuyu istediğini yazdı.

KAPI KOMŞUSU OLDU
Gazete, Jaja için Marsilya'nın en büyük rakibinin ise Galatasaray olduğunu iddia etti. Trabzon- spor'un düzensiz özel hayatı ve disiplinsizliği nedeniyle gözden çıkardığı Brezilyalı oyuncunun, maliyetinin 2 milyon euro civarında olduğu belirtildi. Son olarak Trabzonspor'da forma giymiş Burak Yılmaz'ı transfer eden sarı-kırmızılı yönetimin, Jaja'yı ile birlikte Karadeniz ekibinden iki senede aldığı oyuncu sayısı altıya çıkacak.
Galatasaray daha önce de Trabzonspor'da forma giymiş Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan ve Umut Bulut'u kadrosuna katmıştı.