Fenerbahçe istedi Cimbom alıyor!

Sarı-kırmızılı ekip, Fransız kulübünün 11 milyon euro istediği 25 yaşındaki forvet için 8 milyon vermeye hazır. Bonservis pazarlığı mutabakat ile son bulursa "Aslan" olacak tecrübeli santrfor, ceza alanı içinde çok etkili.

Giriş Tarihi 07 Haziran 2012, 00:00 Güncelleme 07 Haziran 2012, 15:05
Fenerbahçe istedi Cimbom alıyor!

İÇİNDEKİLER

Transferde etkisiz kalmakla eleştirilen Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Kevin Gameiro'ya talip oldu... Teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, 25 yaşındaki santrfor için nabız yokladı... Tecrübeli çalıştırıcının, "Gol yollarında en az Baros kadar etkili. Üstelik ondan çok daha istikrarlı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edeceğiz. Gameiro'nun özelliklerinde bir oyuncu çok işimize yarar. O, sadece gol atan bir santrfor değil. Ceza alanı içinde kontrol etmesi son derece zor bir oyuncu" şeklindeki raporu üzerine baskısını artıran yöneticiler, pazarlıklarını sürdürüyor...

MİLLİ TAKIM FORMASINI DA GİYİYOR

Fenerbahçe'nin 11 milyon euro'luk bonservis bedeli nedeniyle transferini askıya aldığı Fransız yıldız için 8 milyon euro'yu gözden çıkaran Cimbom, PSG'den indirim yapmasını bekliyor. Terim'in olumlu raporu nedeniyle Gameiro'yu gelecek sezon Galatasaray taraftarının önüne çıkarmak isteyen yönetimin, 8.5 milyon euro'ya kadar çıkabileceği belirtiliyor. Kariyerine Strasbourg'da başlayan Gameiro, 2008-11 arası formasını giydiği Lorient'te 108 maçta 50 gol, geçen sezon transfer olduğu PSG'de de 32 karşılaşmada 12 gol kaydetti. Yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı'nda da görev yapıyor.