Fatih Terim'in 'Sarı' planı

Sarı kart cezası sınırındaki oyuncularını riske etmek istemeyen teknik direktör Fatih Terim, Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçına farklı bir onbirle çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

Giriş Tarihi 08 Mart 2012, 00:00 Güncelleme 08 Mart 2012, 17:25
Fatih Terim’in ’Sarı’ planı

İÇİNDEKİLER

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Futbolcularını Gençlerbirliği maçına konsantre olmaları için uyaran teknik direktör Fatih Terim'in takımda yapacağı değişiklikler konusunu sadece yardımcılarıyla paylaştığı ve takım içindeki uyumun bozulmamasını hedeflediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik direktörün kart sınırında yer alan Muslera'nın yerine kalede Aykut'a formayı vermesi, 3 sarı kartı bulunan Ujfalusi ve Semih ikilisi konusunda ise kararsız kaldığı bildirildi.

Sezon başından bu yana iyi bir uyum yakalayan Semih - Ujfalusi ikilisini, Servet Çetin ve Gökhan Zan ikilisi ile desteklemeyi planlayan Fatih Terim'in, Gençlerbirliği mücadelesinde kimi tercih edeceği ise yarın belli olacak.

Son haftalarda form grafiği düşen Emre Çolak'ı da dinlendirmeyi planlayan Fatih Terim'in, Riera'yı sol kanatta, cezası biten Engin'i ise sağ kanatta oynatmayı düşündüğü öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim, attığı gollerle sarı kırmızılı takıma büyük katkı sağlayan Necati'nin de 3 sarı kartı bulunması nedeniyle forvet hattında Elmander'in yanında Baros'u kullanması bekleniyor.