Basel, Shaqiri'yi bırakmak istemiyor

Galatasaray'da tüm gözler Shaqiri transferine çevrildi. Galatasaray'da teknik direktor Fatih Terim'in transfer listesinin ilk sırasında bulunan Xherdan Shaqiri’nin kulübü Basel, genç yıldızı kolay bırakmak istemiyor.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2012, 00:00 Güncelleme 16 Ocak 2012, 15:26
Basel, Shaqiri’yi bırakmak istemiyor

İÇİNDEKİLER

Bir dönem Galatasasaray'da top koşturan ve şu anda Basel'de yöneticilik yapan Adrian Knup, Sarı Kırmızılılar'ın Shaqiri için yaptığı ilk teklifin yetersiz olduğunu söyledi.

"İLK TEKLİFLERİ YETERSİZ"
NTV Spor'a konuşan Knup, "Hem Galatasaray'ı hem de Fatih Terim'i iyi tanıyorum. Uzun zaman önce kendisi için oynamıştım. Takımın şu anda ligde iyi gittiğini ve durumunu daha da güçlendirmek istediğini de biliyorum. Sanıyorum bunun için de oyuncumuz Shaqiri'yi transfer etmek istiyorlar. Ancak ilk tekliflerinin yetersiz olduğunu söylemek durumundayım" diye konuştu.

"GALATASARAY'IN İKİNCİ BİR TEKLİF YAPACAKTIR"
Genç futbolcuyu yitirmek istemediklerini ifade eden Knup, "Benim tahminim Galatasaray ikinci bir teklif yapacaktır. Shaqiri çok yetenekli ve takımımız için önemli bir oyuncu. Umarım reddedemeyeceğimiz bir teklifle gelmezler, çünkü bu futbol ve futbolda ne olacağını bilemezsiniz" dedi.

Galatasaray, Xherdan Shaqiri için Basel'e 10 milyon Euro'nun yanı sıra 2 milyon Euro, Şampiyonlar Ligi bonusu olmak üzere toplam 12 milyon Euro'luk teklifte bulundu.