Helvacı bombaladı

Son seçimde başkanlığa da oynayan Helvacı, "Seçilseydim Fatih hocayı düşünmezdim. 3'üncü kez takımın başına getirmezdim" dedi.

Giriş Tarihi 02 Kasım 2011, 00:00 Güncelleme 02 Kasım 2011, 11:03
Helvacı bombaladı

İÇİNDEKİLER

Adnan Polat yönetiminin görevden alınan 2. başkanı Mehmet Helvacı, G.Saray'ın son birkaç yılı konusunda zehir zemberek açıklamalarda bulundu... Son seçimde başkanlığa da oynayan Helvacı, "Seçilseydim Fatih hocayı düşünmezdim. 3'üncü kez takımın başına getirmezdim. Ancak Ünal Aysal onu tercih etti. İnşallah yanlış düşünüyorumdur ama bence Terim, takımı toparlayamaz, kulübe faydalı olamaz. Ben seçimden önce Otto Rehhagel ile konuşmuş ve el sıkışmıştım" ifadesini kullandı.

DOĞRULUK HATA!

Seçim sürecinde en büyük hatasının doğruları söylemek olduğunu belirten Helvacı, "G.Saray başkanı önce dürüst olmalı, doğruyu konuşmalı. Biz bunu yaptık ama olmadı. Sürekli Aysal'ın mali gücü öne çıkarıldı, ödenmesi gereken borçlar konuşuldu. Ama bugün borçlar azalmak yerine çoğaldı. Transfere ayrılan bütçe akıl alır gibi değil. Rehhagel bana 30, 40 ve 50 milyon euro'luk bütçelerle 3 liste hazırlamış ve 40 milyonluk bütçe ile şampiyon olabilecek bir ekip kurabileceğini söylemişti" dedi.

MELO KÖTÜ TRANSFER

Mehmet Helvacı, Felipe Melo'nun iyi bir transfer olmadığını dile getirdi... Bu görüşü nedeniyle eleştirilebileceğini vurgulayan Helvacı, "Oynadığı mevki itibarı ile göze hoş geliyor ama ileride sorun çıkarabilecek davranışlar sergiliyor. G.Saray, Melo'dan zarar görecektir. '5 milyon euro verilmez' demeyeceğim ama alternatifi olan bir oyuncu" diye konuştu.