Terim'den bayram müjdesi

Giriş Tarihi 30 Ağustos 2011, 00:00 Güncelleme 30 Ağustos 2011, 18:43
Terim’den bayram müjdesi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yayıncı kuruluşa yaptığı telefon bağlantısında taraftara transfer müjdesi verdi.

Lig TV'de bu sabah yayınlanan "Günaydın Futbol"programına bağlanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim "İki bayramı birden kutluyorum, hem Ramazan Bayramı'nı, hem 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. İki bayramın da aynı zamana denk gelmesi çok hoş ve anlamlı oldu.

Bu bayram tüm insanlar için hayırlı olsun, ülkemize birlik ve beraberlik getirsin, barış getirsin, mutluluk getirsin. Bütün futbol camiasına da sevgilerimi, saygılarımı yolluyorum, iyi bayramlar diliyorum herkese.İnşallah önümüzdeki günlerde bir an evvel futbola başlayarak futbol bayramını da başlatmış oluruz."dedi.

Program sunucusunun "Taraftara bir bayram müjdesi verileceğine dair haberler okuduk, Galatasaray taraftarına bir bayram müjdesi gelecek mi?" sorusuna ise "Bayram 3 gün, bugün daha ilk günü, bayram müjdesi olacaksa 3 günü kapsıyor bu.

Yönetim ve teknik heyet olarak taraftarımıza bayram hediyesi vermek isteriz, ancak şu an netleşen bir şey yok ama olması için uğraştığımızı da taraftarımızın bilmesini isterim. İnşallah olur ve taraftarımızla bayram sevinci yaşarız, onlara bayram müjdesi veririz" yanıtını verdi.