Galatasaray'ı kurtaracak isimler

Seçim çalışmalarını gizli sürdüren grup, listesini büyük ölçüde belirledi. Polat aday olmazsa, onun da destek vereceği birisi başkan adayı yapılacak.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2011, 00:00 Güncelleme 18 Nisan 2011, 12:02
Galatasaray’ı kurtaracak isimler

İÇİNDEKİLER

Turgay Kıran organize ediyor
G.SARAY'da 14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi 'Ünal Aysal karşıtları' çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. 'Sessiz çoğunluk' olarak da adlandırılan grup, bugün başkan Adnan Polat ile bir araya gelerek, tavrını belirleyecek. Aday olması durumunda Adnan Polat'a destek verecek olan grup, başkanın 'yokum' demesi halinde ise onun da destek vereceği bir ismi aday gösterecek. Turgay Kıran'ın başını çektiği grubun listesi de büyük ölçüde belli oldu.

Haldun Üstünel de listede
Ünal Aysal karşıtlarının listesinde Turgay Kıran, Haldun Üstünel, Hakan Üstünberk, İbrahim Çağlar, Tuncer Hunca, Ahmet Özdoğan, Atilla Kınay, Cengiz Özyalçın, Ulvi Süvarioğlu, Emel Çabukoğlu gibi isimlerin yer alacağı belirtiliyor. Grup, aday olmazsa Adnan Polat'tan da yönetim kurulu için 3 isim önermesini isteyecek. Böylelikle camiada bin 500 civarında oya sahip olduğu belirtilen Polat'ın desteği alınacak ve seçimde şansı artacak.

Kozak'a 'bize katıl' teklifi

Ünal Aysal karşıtlarının, Aysal'ın gücünü kırmak için 2. başkanlık krizi yaşadığı Hayri Kozak'a da teklif yaptıkları öğrenildi. Grup, camiada sevilen Kozak'ı saflarına çekerek hem Ünal Aysal'ın gücünü kırmayı, hem de Hayri Kozak'a başkan adaylığı teklif ederek oylarını artırmayı planlıyor.

Aysal yarın konuşacak
Başkan adaylığını açıkladıktan sonra tatile çıkan Ünal Aysal, bugün Türkiye'ye dönecek. Aysal yarın düzenleyeceği basın toplantısıyla projelerini anlatacak. Ali Dürüst, Hayri Kozak ve Adnan Öztürk'ten birisini 2. başkan yapacak olan Aysal'ın diğer iki isme başkan yardımcılığı önereceği belirtildi.