Galatasaray'da deprem!

Galatasaray’da, Rijkaard’ın ardından Hagi de gönderiliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe yenilgisi nedeniyle Rumen teknik adamla yolları ayırma konusunda görüş birliğine vardı.

Giriş Tarihi 19 Mart 2011, 00:00 Güncelleme 19 Mart 2011, 10:20
Galatasaray’da deprem!

İÇİNDEKİLER

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan Cim-Bom'un ligdeki 13. yenilgisini yeni stadı Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe önünde alması yönetim kurulunun sabrını taşırdı. Başkan Adnan Polat'ın maçtan sonra yöneticilerle yaptığı kısa toplantıda başarısız sonuçlar yüzünden Hagi'nin gönderilmesi kararlaştırıldı.
Sarı-kırmızılıların, 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Rumen hocayı göndererek, sezon sonuna kadar takımı yardımcısı Tugay Kerimoğlu'na teslim edeceği öğrenildi.

Gheorghe Hagi maçtan sonra yaptığı açıklamada galibiyeti hak etmelerine rağmen sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Böyle durumlarda konuşmak zor. Herkes çok üzgün. Büyük bir acı içindeyiz. Ufak detaylar, ne olduğunu tam olarak bilmiyorum, ama şanssızlık da demek istemiyorum, maçın sonucunu belirledi. Futbol bu, maalesef mağlup olduk" dedi.

Hagi şöyle devam etti:

"Hep birlikte bu durumun içinden çıkabiliriz. Şu anki durumumuz çok zor. Ama Galatasaray için gelecek çok önemlidir. Lig bitimine kadar olan iki aylık süreden faydalanarak, Galatasaray geleceğini kurmalı. İyi bir takım kurmalı. Bu benim fikrim, bunun düşünülmesi lazım. Bu kötü durumdan faydalanarak iki üç ayda iyi bir şey çıkarabiliriz. Bunun kimle ve nasıl olacağını Galatasaray camiası bilecektir. Ben sadece Galatasaray'ın teknik direktörüyüm, başka gücüm yok."

Rumen hoca, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunaise "Burada konuşacak şeyler değil bunlar. Yönetimle konuşacağız" yanıtını verdi.

EVİNE GİDİYOR!
Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, milli maç arası nedeniyle iki günlüğüne Romanya'ya gidecek. Hagi'nin takıma izin vererek ülkesine gidecek olması kafaları karıştırdı. Tecrübeli hocanın kriz döneminde tatil için ülkesine gitme kararı almasının yönetim kurulunun tepkisini çektiği öğrenildi.