Mustafa Denizli Cimbom'a dönüyor

Türkiye Kupası'na da veda edilmesi halinde, Polat'ın Denizli'ye teklif yapacağı öğrenildi.

Giriş Tarihi 28 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 28 Şubat 2011, 08:52
Mustafa Denizli Cimbom’a dönüyor

İÇİNDEKİLER

Hagi'yi gönderecek
Galatasaray'da Mustafa Denizli sesleri yükselmeye başladı. Rijkaard'ın gönderilmesinin ardından Fatih Terim'in kapısını çalan ancak 'Hayır' yanıtı alan başkan Adnan Polat, bu defa sarı-kırmızılı ekibin unutulmaz isimleri arasında yer alan Mustafa Denizli'nin kapısını çalacak. Polat'ın kupaya da veda edilmesi halinde, Hagi'yi göndererek, 'Denizli' formülünü uygulamaya koyacağı ifade edildi.

Reçeteyi de yazdı

Denizli'nin sezon sonunda gelmek istemesi halinde ise takımı geçici olarak Tugay Kerimoğlu'nun çalıştıracağı öğrenildi. Öte yandan Denizli de çalışmaya hazır olduğunu açıkladı. Sağlığının yerinde olduğunu belirten Denizli, dün Radyospor'da Galatasaray'ı kurtaracak reçeteyi de yazdı. Ünlü hoca, "Takımda ciddi bir revizyon yapılmalı ve Galatasaray'ın çizgisinde oyuncular alınmalı" dedi.

Hagi'ye taktik verdi
Hagi'nin yerine düşünülen Denizli, Rumen hocaya da taktik verdi: "Hagi'yi seviyorum ama futbolculuktaki başarısını teknik direktörlüğe de yansıtmalı." 1987-89 ve 1990-92 yılları arasında sarı-kırmızılı takımı çalıştıran Denizli, Galatasaray ile ligde ve Avrupa'da büyük zaferlere imza attı.