Misimovic satılamazsa...

Yönetim, 1 Mart'a kadar satamazsa ödenen 5.5 milyon € çöpe gidebilir...

Giriş Tarihi 23 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 23 Şubat 2011, 13:31
Misimovic satılamazsa...

İÇİNDEKİLER

G.Saray'da Hagi'nin kadro dışı bıraktığı Misimovic konusunda yol ayrımına gelindi. Dinamo Moskova'lı yöneticilerle Almanya'da buluşan sportif direktör Adnan Sezgin'e, 3.5 milyon euro teklif edildi ancak başkan Adnan Polat en az 5 milyon euro istediği için pazarlık sürüyor. Rus yöneticiler, futbolcunun istediği yıllık 3 milyon euro'yu kabul etti. Sezgin Dinamo Moskova ile anlaşamazsa Spartak Moskova ile görüşecek.

Wolfsburg'a geri dönerse
Sezgin'in 1 Mart'a kadar vakti var. Bu tarihe kadar sorun çözülmezse Wolfsburg'a 3 milyon 250 bin euro ödenecek. Banka teminatı olarak gösterilen, bonservisin ikinci taksidi olan bu ücret mutlaka verilecek. Yoksa Misimovic, Almanya'ya dönecek ve G.Saray 5.5 milyon euro'yu (7.5 milyon euroluk bonservisin, ödenen ilk taksidi 3.5 milyon+futbolcuya verilen 2 milyon) çöpe atmış olacak.

Milli takım için

Daha önce Rusya'ya kesinlikle gitmeyeceğini açıklayan Misimovic de fikrini değiştirdi. Daha fazla futboldan uzak kalmak istemeyen Misimovic'in, "Aylardır idman yapıyorum ama takımla çalışmak, maça çıkmak çok farklı. Haklı olduğum için, doğrunun görülmesini bekledim. Ama daha fazla beklemek istemiyorum. Milli takım için en kısa zamanda futbola geri dönmeliyim. Bu yüzden Rusya'ya gidebilirim" dediği öğrenildi.