İşi çok uzattık

Galatasaray Teknik Direktörü çok gol kaçırmalarından yakınarak, "Oyunun başlarında bir gol bulsaydık farklı kazanırdık. Yine de 3 puanla ayrılmak bize moral verdi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2011 Güncelleme 20 Şubat 2011, 00:00
İşi çok uzattık

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY Teknik Direktörü Hagi, Bucaspor maçında kazanmalarına rağmen çok gol kaçırmalarından yakındı. Rumen hoca maçın genelinde iyi bir futbol sergilediklerini ifade ederek, "Son vuruşlarda istediğimizi yapamadık. Her iki yarıda da çok gol kaçırdık. Rakibimizin ligde kalmak için şiddetle puana ihtiyacı vardı. Bu nedenle dirençli bir ekibe karşı mücadele ettik. Eğer oyunun başlarında bir gol bulsaydık maçı daha erken koparabilirdik" ifadesini kullandı.

HER MAÇ FİNAL HAVASI
Her maça final havası içinde çıktıklarını vurgulayan Hagi, "Puan cetvelindeki yerimiz ister istemez motivasyonumuzu etkiliyor. Futbolcularımda sürekli hata yapma korkusu var. Bu da onların performansını düşürüyor. Bundan sonra ligde en büyük hedefimiz Galatasaray'a yakışan futbolu sergilemek ve kupayı müzemize getirmek. Kalan maçlarda çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz. Yine de kazandığımız için mutluyum. 3 puan bize gelecek haftalar için büyük moral verecek. Bu takım daha iyi yerlere layık. Bizi iyi günler bekliyor. Bunun için söz veriyorum" dedi.

KAZIM'DAN ŞIK ASiST
DEVRE arasında G.Saray'a transfer olan Kazım 2. yarıda çok etkiliydi. Sarı-Kırmızılı futbolcu ayrıca Culio'nun attığı golde asist yaptı ve başarılı oyunuyla alkışlandı.