Arda Turan'a Chelsea kancası

Sunday Times gazetesi "Chelsea Turan'ın peşinde" başlığını attı. Gazete Hiddink'in Türk Milli Takımı'nı bırakıp Arda ile İngiltere'nin yolunu tutacağını da iddia etti.

Giriş Tarihi 16 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 16 Şubat 2011, 12:41
Arda Turan’a Chelsea kancası

İÇİNDEKİLER

Abramovic ile görüşüyor
Son dönemde özel hayatı ve sakatlığıyla daha çok gündemde kalan Arda Turan için yeni bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi ise İngiltere'de yayın yapan Sunday Times gazetesi. Gazete, "Chelsea Turan'ın peşinde" başlığını atarken bu transfer için Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic'in Guus Hiddink ile sürekli görüştüğünü de yazdı. Hatta gazete, "Hiddink, Türk Milli Takımı'nın bırakacak. Arda'yı yanına alarak Chelsea'ye gelecek" dedi.

Hayalleri gerçekleşecek

Arda'nın 24 yaşında olmasına rağmen 40 kez Türk Milli Takımı'nda forma giydiğine dikkat çeken Sunday Times, Abramovic ile bağını hiç kesmeyen Hiddink'in İngiliz ekibine sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakıldığını da belirtti. Arda'nın 2013'e kadar G.Saray ile sözleşmesinin olduğunun altını çizen gazete, "Arda Turan her fırsatta hayalinin İngiltere olduğunu söylüyor. Hayalleri önümüzdeki sezon gerçekleşecek" diye yazdı.