Galatasaray'dan Erdoğan'a özür!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında taraftarların Başbakan Erdoğan'a tepkisini kınadı.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2011, 17:56
Galatasaray’dan Erdoğan’a özür!

İÇİNDEKİLER

Adnan Polat, düzenlediği basın toplantısında stadın yapımında emeği geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederken, taraftarların protestosu nedeniyle de Erdoğan'dan özür diledi.

İşte Polat'ın açıklamalarından satır başları:

"Sayın Başbakan'a teşekkür ediyoruz. Ancak bu kadar büyük bir eserin ortaya çıkmasında , bu işin mimarı sayın Başbakan hak etmediği bir muameleye maruz kaldı.

Kendini bilmez, Galatasaraylı olmadığını düşündüğümüz insanlar, Başbakanımızı üzdü. Bize samimiyetle yaklaştı, biz de aynı samimiyetle yaklaşmaya çaluıştık, leke düşürdüler.

Bunlar galatasaraylı değil, Galatasaraylı olarak kabul etmiyoruz. Elimizdeki kameraların görüntülerini emniyetle birlikte yapacağız, bu insanları bu statlara sokmayacağız. Bunu bozmak isteyenlere müsamaha göstermeyezeğiz.

TT Arena'nın önemli başarılar getireceğine inanıyoruz. GS yeni şampiyonluklar kazanacağınızı düşünüyoruz. Yaşanan olaylardan dolayı üzüntümüzü söylemek için buradayız. Sayın Başbakanımıza teşekkürlerimizi belirtmek için buradayız."