Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe yanlış yaptı

Futbol yorumcusu eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Alex de Souza’nın kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 26 Ağustos 2012, 00:00 Güncelleme 26 Ağustos 2012, 10:32
Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe yanlış yaptı

İÇİNDEKİLER

Maç sonrasında NTV Spor'da açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

Bu kriz haberlere kadar yansıyorsa olay büyük demektir.

Alex'in twitter işleri onun profesyonellik anlayışına uymuyor. Garip garip mesajları hiç doğru olmadı. Bir dergide "Fenerbahçe, Zico'dan sonra hedeflerini küçülttü" demiş. Kendisine göre doğru olabilir ama bir kaptan bunu basınla paylaşmamalı.

Fenerbahçe de yanlış iş yaptı. Onu aynı silahla (medyayla) vurmaya çalıştı. Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe'nin üzerinden silindir geçti ama herkes ayakta kaldı.


Aziz Yıldırım cezaevine girdikten sonra kulüpte çözülmeler başladı. Şimdi Aziz Yıldırım dışarıda ama olaylar devam ediyor.

Alex'in yaptığı hatalı servisleri şimdi kulüp içinden yapmaya başladılar.

Aykut Kocaman bu takımın patronudur. Siz patrona tehlikeli mesajlar verirseniz olmaz. Buna aylardır dur denmeliydi. Patron kimse, herkes ona saygı duyacak.

Aziz Yıldırım'ın, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'ye büyük katkısı vardır. Alex, Fenerbahçe tarihinin en başarılı yabancısı deniyor ama bence en iyi futbolcusudur. Bu kulüp ne Aziz Yıldırım'a kalır, ne Alex'e kaldır ne de Aykut Kocaman'a. Fenerbahçeli için asıl olan kulüptür. Burada iş Aziz Yıldırım'a düşmektedir.

Fenerbahçe'de 1 yıl boyunca büyük sorunlar yaşandı. Ne Alex'i ne Aykut'u itibarsızlaştıramazsınız. Şimdi top Alex'te.

Aykut Kocaman da Fenerbahçe Kulübü de kimseye çerez olmaz. Aziz Yıldırım sahaya inmek zorunda kaldı. Neden? Diğer oyuncuları korumak için.

Aziz Yıldırım'ın yaptığını insanlar eleştirebilir ama o doğru olanı yaptı. Başkan olarak görevini yaptı. Alex'e düşmanlık yapılması da doğru değil. Alex şimdi dışarı atılacak bir oyuncu da değildir.