Fenerbahçe'den Alex açıklaması

Sarı-lacivertli kulüpten açıklama: ”TFF Süper Kupa mücadelesinin başlamasına saatler kala sosyal medyada başlayan, bugün gazetelere de yansıyan, bir gazetede ise ’Yine Alex Krizi’ başlığıyla manşete taşınan haber tamamen asılsızdır.”

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2012, 00:00 Güncelleme 13 Ağustos 2012, 15:35
Fenerbahçe’den Alex açıklaması

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü, dün Erzurum'da oynanan TFF Süper Kupa karşılaşmasıyla ilgili olarak Brezilyalı oyuncu Alex de Souza hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, TFF Süper Kupa mücadelesinin başlamasına kısa bir süre kala sosyal medyada başlayan, bugün gazetelere de yansıyan ve bir gazetede ise "Yine Alex Krizi" başlığıyla manşete taşınan haberlerin asılsız olduğunu belirtilerek, "TFF Süper Kupa mücadelesinin başlamasına saatler kala sosyal medyada başlayan, bugün gazetelere de yansıyan, bir gazetede ise 'Yine Alex Krizi' başlığıyla manşete taşınan haber tamamen asılsızdır" denildi.

Yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "Takımımızın maç fark etmeksizin devam eden işleyişinde, kadro karşılaşmadan hemen önce netleşir ve soyunma odasında açıklanır. Dolayısıyla maç günü otelde yapılan toplantıda ilk 11'in açıklanmış olduğu haberi de doğru değildir. Aynı şekilde bir gazetenin iddialarının aksine, başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, teknik heyetimize kadro tercihinde herhangi bir müdahalesi de söz konusu değildir. Her kötü sonuçtan sonra adeta bir alışkanlık haline gelen bu tip haberlere itibar edilmemesini bir kez daha önemle rica ediyoruz"