Emre'de uçurum var

Fenerbahçe kadrosunda sözleşmesi biten oyunculardan 6'sı ile anlaşma zemini arıyor. Yıllık 3.5 milyon Euro alan Emre'ye yönetimin en fazla 2 milyon Euro önermeyi düşünmesi sıkıntı yarattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2012 Güncelleme 24 Mayıs 2012, 01:09
Emre’de uçurum var

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdürürken diğer taraftar kadrosunda sözleşmesi biten oyuncularla anlaşma zemini arıyor. Sözleşmesi biten 8 futbolcudan Bilica ve Serkan'la yeni sezon için anlaşmayı düşünmeyen Sarı-Lacivertli yönetim Emre, Bekir, Selçuk, Mert, Yobo ve Ziegler'i kadrosunda tutmak istiyor.

A.MADRİD'E BAĞLI
Bu oyuncular içinde en çok Emre Belözoğlu'nun durumunun ne olacağı merak konusu. Yıllık 3.5 milyon Euro alan tecrübeli oyuncuya yönetimin en fazla 2 milyon Euro önermesi bekleniyor. Emre'nin Atletico Madrid ile yapacağı görüşmelerin sonunda bir karar vermesi bekleniyor. Ancak yıldız oyuncunun kalma ihtimalinin yüzde 50 olduğu gelen bilgiler arasında.

BEKİR'E 3 YILLIK TEKLİF
Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın takımda kalmasını istediği Bekir İrtegün ve Mert'e 3 yıllık, Selçuk Şahin'e de 2 yıllık sözleşme önerilmesi bekleniyor. Ayrıca Yobo ve Ziegler'in tekrar kiralanması için görüşmelerin sürdüğü belirlendi.