Metris'te büyük zirve

Metris'teki zirvede Fenerbahçe'nin yeni yönetimi şekillendi. Nihat Özdemir, Cihan Kamer ve Ömer Temelli yönetimde yok. 2. adam Ali Koç olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2012 Güncelleme 18 Mayıs 2012, 01:50
Metris’te büyük zirve

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de yarın yapılacak seçim öncesinde yöneticiler Nihat Özdemir, Ali Koç, Ali Yıldırım, Nihat Özbağı ve Abdullah Kiğılı, dün öğle saatlerinde Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nu ziyaret ettiler. Yöneticilerin Yıldırım ile seçim öncesi yönetim listesini konuştukları, bugün de birkaç ismin yine Metris'in yolunu tutarak listeye son şeklini vereceği kaydedildi. Yıldırım'ın "kal" ısrarına Nihat Özdemir "Kalbim seninle. Ama yoruldum" diyerek olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine Yıldırım, Nihat Özdemir'in yanı sıra, Cihan Kamer ve Ömer Temelli'yi de yönetim listesinden sildi.

VEFA KÜÇÜK VE UĞUR DÜNDAR!
Kalıp kalmayacağı çok merak edilen Asbaşkan Ali Koç, yeni yönetimde de yer alacak. Kesin kararını bugün Yıldırım'a iletecek olan Koç'un Başkan Vekili olarak görev yapacağı belirlendi. Yeni yönetimde Vefa Küçük, Uğur Dündar ve Mahmut Uslu'nun da yer alacağı öğrenildi.

ŞAHENK İDDİASI SONA ERDİ
Seçim öncesinde ortaya atılan "Ferit Şahenk Aziz Yıldırım'ın yönetiminde yer alacak" dedikodusu ise, dün itibariyle tarihe karıştı. Şahenk'in "Ben Fenerbahçe'de başkanlık hayal ediyorum. Yıldırım varken bu mümkün değil" dediği öğrenildi.

KİĞILI'NIN DURUMU BELİRSİZ!
Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı'nın yeni yönetimde olup olmayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Kiğılı, birkaç gün önce, "Artık çok yoruldum. Yeni dönemde genç arkadaşların önünü açmak istiyorum" ifadesini kullanmıştı. Ancak Yıldırım'ın, Abdullah Kiğılı'yı ikna etme ihtimalinin yüksek olduğu da gelen haberler arasında.

ÖZDEMİR' DEN BURAYA KADAR
Daha önce de istifa kararı alan ancak ancak Başkan Aziz Yılıdırım tarafından ikna edilen 2. adam Nihat Özdemir'e bu kez izin çıktı.

ÖZDEMİR İKNA ETTİ!
Bu kez ikna eden Özdemir oldu. Özdemir, yeni yönetimde olmayacak.

MOSTUROĞLU VARIM DiYOR...
Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun, "Başkan Azi Yıldırım olduğu sürece yönetimde olmak istiyorum" diyerek iradesini ortaya koyduğu öğrenildi, Mosturoğlu'nun yönetimde kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.