Emre'den Galatasaray'a ret!

Çağrıdan duyduğu memnuniyetini dile getiren Emre Belözoğlu, “Beni de düşündüğünüz için teşekkür ediyorum. Ama bu şartlarda Florya’da görünmem hiç doğru olmaz. Gelemeyeceğim” cevabını verdi.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 18 Mayıs 2012, 12:04
Emre’den Galatasaray’a ret!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, UEFA Kupası zaferinin 12. yıl dönümünü o dönemin yönetici, teknik heyet ve futbolcularıyla birlikte dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük bir coşku içinde kutladı.O dönem sarı kırmızılı formayla başarıdan başarıya koşan ve Avrupa'nın devlerini dize getiren futbolcular uzun süre sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, hasret de giderdiler.

Dünkü kutlamaya Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu da davet edilmişti. Fatih Terim'in talimatıyla tek tek aranan o dönemin futbolcularına kutlama davetinin tebliği yapıldı.

Kupanın varlığı şimdi tescillendi

Emre Belözoğlu ise bu davet karşısında mutluğu olduğunu belirtirken, "Ortada hassas bir durum var. Teşekkür ediyorum. Ancak, bu şartlarda Florya'da görünmem doğru olmaz. Gelemeyeceğim" cevabını verdi. Florya'daki yemekte ise neşe hakimdi. Davet yemeğine Başkan Ünal Aysal da katıldı. UEFA Kupası'nın alındığı dönem başkanlık koltuğunda oturan Faruk Süren, "Kupanın şimdi varolduğu tescillendi. Hepinize çok teşekkür ederim. Tescil olmuş kupanın muzaffer oyuncularısınız" diye bir konuşma yaptı.

Tek gelen yabancı George Hagi'ydi

Yemeğe o dönem forma giyen futbolculardan Okan Buruk, Vedat İnceefe, Mehmet Bölükbaşı, Fatih Akyel, Kerem İnan, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Ergün Penbe, Arif Erdem, George Hagi, Suat Kaya, Ümit Davala ve Ahmet Yıldırım katıldı. Özel sebeplerden dolayı Taffarel, Hasan Şaş, Capone, Mehmet Yozgazlı, Marcio, Hakan Ünsal ve Popescu davete katılamadı.