Tuncay Şanlı yuvaya dönüyor

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra gittiği Premier Lig'de ve kısa süreliğine de olsa Bundesliga'da umduğunu bulamayan Tuncay Şanlı dönüş kararı aldı.

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2012, 00:00 Güncelleme 15 Mayıs 2012, 11:44
Tuncay Şanlı yuvaya dönüyor

İÇİNDEKİLER

2002'de Sakaryaspor'dan Fenerbahçe'ye gelen ve sarı-lacivertli kulüpte kaldığı 5 yıl içinde beğeni kazanan Tuncay Şanlı 2007'deki şampiyonluğun ardından Avrupa'ya açılmıştı. İngiltere'de 2 sezon Middlesbrough, ardından 2 sezon Stoke City'de istenileni veremeyen Tuncay Şanlı, son 1-2 yıl içinde milli takım formasını da kaybetti.

Geçen sezon Stoke City'den Woflsburg'a geçen Tuncay Şanlı yarım sezon Bundesliga'da, ardından da Bolton'a kiralanarak tekrar döndüğü İngiltere'deki son 6 ayında çok kötü bir sezon geçirdi, kadroya giremedi ve tek gol bile kaydedemedi.

Tuncay Şanlı şimdi Fenerbahçe'ye dönme hazırlığı yapıyor. Geçen sezon Samandıra'da ziyaret ettiği Aykut Kocaman ile yaklaşık 1 ay önce tekrar temas kurduğu öğrenilen Tuncay Şanlı'nın yuvaya dönmek istediği öğrenildi. 30 yaşındaki milli futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor. Samandıra'da yaz aylarında gerçekleşen geçen seneki görüşmede Woflsburg'un istediği 5 milyon euroluk bonservis bedeli çok yüksek bulunurken, bu kez Tuncay'ın bonservisinin elinde olduğu ifade ediliyor.