Fenerbahçe'de Tevez sesleri

Sarı-lacivertlilerin, Manchester'dan nefret eden 'Apaçi' lakaplı Arjantinli forvet için M.City'ye 16 milyon euro ile Stoch'u teklif ettiği ileri sürüldü.

Giriş Tarihi 03 Ekim 2011, 00:00 Güncelleme 03 Ekim 2011, 09:45
Fenerbahçe’de Tevez sesleri

İÇİNDEKİLER

İngiliz basınında yer alan "Beşiktaş Tevez için çıldırıyor. Mendes, Arjantinli'yi İstanbul'a götürmek için çalışıyor" haberlerinden sonra dün de goal.com Almanya bomba gibi bir iddia ile ortalığı karıştırdı. Sitenin Slovak basınına dayandırarak verdiği habere göre, Fenerbahçe de Manchester City'nin Arjantinli yıldızı için devreye girdi. Sarı-lacivertlilerin, Ada ekibine 27 yaşındaki forvete karşılık "16 milyon euro+Stoch" teklifinde bulunduğu ileri sürüldü.

İki hafta ceza almıştı
Haberin detayında Manchester City'nin teklifi düşündüğü, İngiliz ekibi adına İstanbul'a gelen Christian Lattanzio'nun Belediye maçında Stoch'u izlediği belirtildi. Aykut Kocaman'ın, ligin ilk 4 maçında görev vermediği Stoch'u sürpriz şekilde sahaya sürmesi bu iddiayı güçlendiriyor. Manchester'da yaşamak istemeyen Tevez, B. Münih maçında oyuna sonradan girmeyi reddettiği için 2 hafta ceza almıştı. City yönetimi, Tevez'i her an gözden çıkartabilir.