Aydınlar ve Berk'e ihraç talebi

TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike savcısı Mehmet Berk ve Organize Suçlar Şube Müdürü Nazmi Ardıç’ın Fenerbahçe Kulübü üyeliğinden ihraç edilmesi istendi.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 23 Eylül 2011, 17:15
Aydınlar ve Berk’e ihraç talebi

İÇİNDEKİLER

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'de dün çok ilginç bir gelişme yaşandı... Sarı lacivertli kulübün haysiyet divanı, kulübün üyeleri olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasını yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın kulüp üyeliğinden atılmaları için yapılan başvuruyu görüştü. Haysiyet Divanı, yaptığı toplantı sonrasında bir karara varamadı ve konuyu pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul sonrasına bıraktı.

Aydınlar, Berk ve Ardıç'ın kulüpten ihraç edilmeleri için Haysiyet Divanı'na başvuran kişinin, TFF Yönetim Kurulu'nun 27 Ağustos'ta yaptığı toplantı sonrası Aydınlar'a, elindeki Fenerbahçe Kulübü Genel Kurul Üyesi kartını göstererek, "Sen Fenerli değilsin", "Fenerbahçe'yi bitirmeye çalışıyorlar, uyma bunlara" diye bağıran Galip Çaylı olduğu öğrenildi.