Fenerbahçeli futbolculardan Kafkas'a tepki

Fenerbahçeli Bekir İrtegün'ün maç sonrasında elini sıkmayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, F.Bahçeli futbolcuların hışmına uğradı

Giriş Tarihi 17 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 17 Eylül 2011, 12:48
Fenerbahçeli futbolculardan Kafkas’a tepki

İÇİNDEKİLER

Ne zaman bir F.Bahçe maçı olsa, skordan çok onun 'hareketlerini' konuşuyoruz.. R.Carlos'la kavgası, geçen sezon son dakikadaki golden sonra tribünlere edilen küfür ve aynı maçtan sonra eski kaptan Bekir İrtegün'ün soyunma odasına alınmaması. Olayların kahramanı Tolunay Kafkas'tan bahsediyoruz.

'SIKMA CANINI BEKİR'

Rakibi F.Bahçe olduğu sırada oldukça agresifleşen, devamlı olarak sarı-lacivertli futbolcularla sürtüşme yaşayan Kafkas, dün de karşılaşmadan sonra kendisine dostluk elini uzatan Bekir İrtegün'ün elini sıkmayarak F.Bahçeliler'in sabrını taşırdı.

Maç sonrası twitter hesaplarından konuyu değerlendiren futbolcular, kurdukları cümlelerle adeta Tolunay Kafkas'ı yerin dibine soktu.. İşte o isimler ve twitleri:

BEKİR İRTEGÜN: "Bu arada adamlık zor bir zanaat olsa gerek. Kimseye hak ettiğinden fazla saygı gösterilmemeli.

" VOLKAN DEMİREL: "Yürek insanın iç organı olarak bilinse de aslında yürek uzatılan eli mağlubiyetten sonra da sıkmaktır.."

SEMİH ŞENTÜRK: "Sıkma canını benim oda arkadaşım. İnsanlık ölmedi kalbimizde yaşıyor." (Bekir'e cevabı) Bu arada takım otobüsünde dağıtılan ciğeri gören kaleci Volkan Demirel, "Bazılarına ciğer değil yürek lazım yürek" diyerek de Tolunay Kafkas'ı ima etti.

Kafkas: Bekir'i tebrik ettim

F.Bahçeli futbolcular G.Antepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın, Bekir İrtegün'ün elini sıkmadığını iddia ederken, Tolunay Kafkas bu iddiayı reddetti. Kafkas, "Hiçbir şey olmadı.. Bekir benim yanımdan geçerken, 'Geçmiş olsun' dedi. Ben de kendisini tebrik ettim" ifadelerini kullandı.