Fenerbahçe'de anons önlemi

Fenerbahçe Yönetim Kurulu anons skandalının tekrarlanmaması için önlemini aldı. Buna göreanons odasında televizyon bulunacak, yönetimin onayı olmadan, rakip takımın maçıyla ilgili anons yapılmayacak.

Giriş Tarihi 28 Nisan 2011, 00:00 Güncelleme 28 Nisan 2011, 11:30
Fenerbahçe’de anons önlemi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetim Kurulu geçtiğimiz sezon yaşanan skandalın tekrar edilmemesi için önlemini aldı. Buna göreanons odasında televizyon bulunacak, yönetimin onayı olmadan, rakip takımın maçıyla ilgili anons yapılmayacak

Milliyet'in haberine göre Fenerbahçe yönetimi, ligde atbaşı giden şampiyonluk yarışında, geçen yıl son maçta yaşanan anons skandalını yeniden yaşamamak için önlemini aldı.
Telekom kale arkası tribününde bulunan kuledeki stat anons odasına, Trabzonspor'un maçı da izlenebilsin diye televizyon koyan sarı-lacivertliler, geçen yıl saha içinden yapılan anons nedeniyle takımın şampiyonluğu kaybettiği inancı ile bu sezon her şeyi en ince detayına kadar düşünürken, anonsçuların hata yapmaması için de titizlikle çalışacak.
Bu haftadan itibaren rakip Trabzonspor ile maçlarını eşzamanlı oynayacak olan Fenerbahçe, sahasında oynayacağı karşılaşmalarda yapılacak anonslara da standart getirecek.

ANCAK YÖNETİM İSTERSE...
Anons görevlisinin herhangi bir yanılgıya kapılmaması için önlem alan sarı-lacivertliler, yönetimin bilgisi olmadan herhangi bir anonsa yapılmasını engelleyecek. Anons görevlileri, hem Fenerbahçe'nin sahada oynanan maçın, hem de Trabzonspor'un oynadığı maçın canlı yayınını izleyerek, gerekirse yönetimin isteği ile stada anons yapabilecek.